2013-01-31 15:11:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Οριστικά στις 13 Φεβρουαρίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Αχαΐα - Θα μιλήσει σε συγκέντρωση
Οριστικοποιήθηκε τελικά η έλευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα, όχι όμως για την ερχόμενη εβδομάδα, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστέ μέχρι τώρα, ο κ. Βενιζέλος, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία σε στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος από την Αχαία, σε εκδήλωση που προγραμματίζεται, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα και οι συναντήσεις που θα έχει με εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Να σημειωθεί πως η επίσκεψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της περιοδείας που ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Βενιζέλος ανά την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό το Ηράκλειο στην Κρήτη.

Την ερχόμενη Κυριακή άλλωστε 3 Φεβρουαρίου καταφθάνει στην Πάτρα η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά η οποία θα συμμετάσχει στη Νομαρχιακή συνέλευση στελεχών, μελών και φίλων του κόμματός της ενόψει του κρίσιμου συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου.

Η Νομαρχιακή Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και θα είναι ανοιχτή για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Η παρουσία της κυρίας Γεννηματά αποτελεί προάγγελο για την άφιξη στην πρωτεύουσα της Αχαϊας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ