2013-01-31 15:09:22
Φωτογραφία για Καθοριστικής σημασίας η εξακρίβωση του σημείου της πτώσης του Ορειβάτη από τα Ιωάννινα
Μόνο ο καιρός δεν είναι σύμμαχος από το μεσημέρι σήμερα στον εντοπισμό του Ορειβάτη Σταύρου Λισγάρα από τον Κατσικά Ιωαννίνων,καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο των σωστικών συνεργείων επίγειων και εναέριων και όπως όλα δείχνουν,αν η κάμερα υψηλής ευκρίνειας προσδιορίσει με ακρίβεια λεπτομέρειες που εντόπισε για το σημείο ο Βασίλης Χήτος, τότε κατά την αυριανή ημέρα θα επιχειρηθεί να κατέβουν τα συνεργεία στο ακριβές σημείο.

ΩΡΑ 13.45 Έφτασε στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων ο Πιλότος που θα πετάξει μαζί με τον Επιχειρηματία Βασίλη Χήτο και αναχώρησαν για το επίμαχο σημείο.

Επίσης κατεύθασαν οι επίλεκτοι διασώστες από την Ελβετία και αναχώρησαν για τον τόπο με κρατικό όχημα.

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν συνεχώς ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος συντονίζοντας την κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του www.firmani.gr εκεί βρέθηκαν και συγγενείς του Ορειβάτη που προσπαθούσαν να ενημερωθούν για τυχόν εξελίξεις και κυρίως για το σημείο που κατέγραψε ο Βασίλης Χήτος ως πιθανό για τον εντοπισμό του Σταύρου Λισγάρα.


Να σημειωθεί οτί στα ξενοδοχεία της περιοχής βρίσκονται από την πρώτη στιγμή συγγενικά πρόσωπα και φίλοι του άτυχου ορειβάτη και μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στο καταφύγειο,γεγονός που μαρτυρά το δύσβατο και δύσκολο της όλης περιοχής.

Οι εξελίξεις αναμένονται με κομμένη την ανάσα κι αν σήμερα καταφέρουν να κάνουν πιο σαφές το σημείο οπού πιθανολογείται οτί βρίσκεται ο Ορειβάτης, νωρίς αύριο θα στηθεί η επιχείρηση ανάσυρσης...

Επιπλέον το ειδικό μηχάνημα που επιστρατεύτηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας από το εξωτερικό,φωτίζει τους διασώστες για το ακριβές σημείο οπού βρίσκεται,ακόμα κι αν είναι κλειστό. Αρκεί βεβαίως να μην έχει εξφεντονιστεί σε μεγάλη απόσταση κατά την πτώση του άτυχου ορειβάτη.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς εξαφανίζεσαι;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς εξαφανίζεσαι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ