2013-01-31 12:54:56
Φωτογραφία για Η Ρωσία ανησυχεί και προειδοποεί…
Ανησυχίες εκφράζει η Ρωσία σε περίπτωση που επαληθευθούν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή κοντά στη Δαμασκό, θα πρόκειται για μια ανεπίτρεπτη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

«Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε θα έχουμε να κάνουμε με αδικαιολόγητες επιθέσεις σε στόχους εδαφών μιας κυρίαρχης χώρας, που παραβιάζουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και είναι ανεπίτρεπτες, όποιο και αν είναι το κίνητρό τους», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η συριακή κρατική τηλεόραση κατηγόρησε το Ισραήλ ότι βομβάρδισε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο στην Τζαμράγια, ανάμεσα στη Δαμασκό και τα σύνορα.

Οι Σύροι αντικαθεστωτικοί τόνισαν από την πλευρά τους πως εκείνοι επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις.

Φαίνεται ότι η Δύση δεν σταματάει την προσπάθεια να ανάψει φυτίλι στην περιοχή της Συρίας και απ’ ότι φαίνεται στον χορό μπαίνει και το Ισραήλ, που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου μετά την διαφαινόμενη ήττα στο θέμα της Παλαιστίνης. Ο Πουτιν έχει δηλώσει ότι τα σύνορα της Συρίας δεν πέφτουν μακριά.


Παρ” όλα αυτά η εγκατάσταση των πύραυλων Patriot, που βρίσκει αντίθετη την Ρωσία, συνεχίζεται κανονικότατα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του DHA (τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων) τα κύρια πυραυλικά συστήματα των Patriot που είχαν φορτωθεί στο λιμάνι της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών έφθασαν στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας-Ισκεντέρουν και θα εγκατασταθούν στην περιοχή του Γκαζιαντέπ. Από την Ολλανδία τα Patriot πήγαν στα Άδανα και από τη Γερμανία το πυραυλικό σύστημα εγκαταστάθηκε στο Καχραμανμαράς.

http://www.pygmi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ