2013-01-31 12:49:52
Φωτογραφία για Ισραήλ: «Ουδέν σχόλιο» για το πλήγμα κατά συριακού κέντρου ερευνών
Οι ισραηλινές αρχές τηρούν απόλυτη σιγή σήμερα Πέμπτη, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον συριακό στρατό ότι η αεροπορία του Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό κέντρο ερευνών, ανάμεσα στη Δαμασκό και τα λιβανικά σύνορα. Ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ και μέλος του συμβουλίου Ασφαλείας Γιουβάλ Στάινιτς, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, τόνισε πως ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. «Για να το πω αλλιώς: κανένα σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

"Γενικά το Ισραήλ ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει αυτού του είδους τις στρατιωτικές δραστηριότητες για λόγους ασφαλείας», υπογράμμισε στο στρατιωτικό ραδιόφωνο ο Τζάχι Χανέγκμπι, βουλευτής του Λικούντ, πρώην πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

"Το Ισραήλ δηλώνει πάντα πως αν εξελιγμένα όπλα από το Ιράν, την Βόρεια Κορέα και την Ρωσία πέσουν στα χέρια της Χεζμπολάχ, τότε θα έχει παραβιαστεί η κόκκινη γραμμή», είπε ο Χανέγκμπι, αναφερόμενος στον πόλεμο της Χεζμπολάχ με το Ισραήλ το 2006.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το Ισραήλ δεν μπορεί να δεχτεί να πέσουν στα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων εξελιγμένα όπλα», πρόσθεσε.

Ο ισραηλινός αξιωματούχος επανέλαβε πως το Ισραήλ έχει αναπτύξει δύο συστοιχίες αντιπυραυλικής άμυνας Iron Dome κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Πηγή: ΑΜΠΕ
GeopoliticsDailyNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ