2013-01-30 21:48:07
Φωτογραφία για Πρώτα τον έδειρε και στο νοσοκομείο τον… μαχαίρωσε!
Πρωτοφανείς σκηνές βίας μεταξύ τσιγγάνων που κατέληξαν στον τραυματισμό δυο εξ αυτών με μαχαίρι, σκόρπισαν τον πανικό στους ασθενείς και τους συνοδούς τους στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Λευκάδας! Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές –που είναι και… συγγενείς- είχαν συμπλακεί νωρίτερα στον καταυλισμό.

Τα δυο πρώτα εξαδέλφια που είχαν προσωπικές διαφορές, είχαν έρθει στα χέρια έξω από τα παραπήγματά τους το βράδυ της Δευτέρας και, αφού προκάλεσαν ζημιές ο ένας στο αυτοκίνητο του άλλου, ήρθαν στα χέρια. Ένας από τους συμπλεκόμενους ξυλοκόπησε τόσο άγρια τον άλλο, που οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με έντονους πόνους από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Όμως, ο εξάδελφός του φοβήθηκε ότι το θύμα σκόπευε να κινηθεί νομικά εναντίον του και, πιστεύοντας ότι πήγε να πάρει ιατρική γνωμάτευση, εισέβαλε στα εξωτερικά ιατρεία μαζί με άλλους δυο και τραυμάτισε εν ψυχρώ τον τραυματία τρεις φορές στο θώρακα με μαχαίρι! Αλλά και ο πατέρας του θύματος που επιχείρησε να εμποδίσει το δράστη, δέχτηκε και αυτός χτύπημα με το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.


Ο νεαρός τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου υπάρχει αξονικός τομογράφος και, αν και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, θα παραμείνει για νοσηλεία για να μη γίνει πάλι στόχος στη βεντέτα που ξέσπασε στην οικογένειά του! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί τους αναζητούν παντού, αφού εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ