2013-01-30 20:10:03
Φωτογραφία για Εξαιρετικά επικίνδυνη η διέλευση στον παραλιακό δρόμο της Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου
Εξαιρετικά επικίνδυνη καθίσταται η διέλευση των οχημάτων στον παραλιακό δρόμο της Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου. Τα κύματα της θάλασσας έχουν... καταστρέψει το τσιμεντένιο στηθαίο που συγκρατεί τον δρόμο και έχουν διαβρώσει τμήμα του δρόμου.

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του Nafs Click, ο οποίος πέρασε από το σημείο κατά την διάρκεια καταιγίδας με σφοδρούς νότιους ανέμους, πραγματικά κινδύνευσε στο σημείο, αφού ένα κύμα κυριολεκτικά "έσκασε" στις πόρτες του αυτοκινήτου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν τοποθετήσει μια ταμπέλα που προειδοποιεί ότι ο δρόμος είναι κλειστός (μάλιστα κάποιοι συμπολίτες μας φρόντισαν να τις επιμεληθούν καλλιτεχνικά ρίχνοντας βάφοντας αυτές και κάνοντας δυσδιάκριτη την προειδοποίηση), καθώς και φωσφοριζέ κορίνες στο σημείο που έχει υποστεί την διάβρωση το οδόστρωμα.

Παρόλα αυτά πλήθος αυτοκινήτων διέρχεται από το σημείο. Άραγε η τοποθέτηση μιας ταμπέλας στο σημείο που να ενημερώνει ότι ο δρόμος είναι κλειστός, λύνει το πρόβλημα; Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, ποιος θα ευθύνεται; Ο οδηγός του οχήματος που διέρχεται με ιδία ευθύνη - εφόσον ενημερώθηκε ότι ο δρόμος είναι κλειστός ή οι αρμόδιοι που δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα;

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.

nafsclick.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ