2013-01-30 20:02:04
Φωτογραφία για Μηνυτήρια αναφορά της ΟΙΕΛΕ κατά παντός υπευθύνου
από το Γραφείο Τύπου

Σκόρπισε τρόμο σε παρανομούντες σχολάρχες η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, δηλ. των σχολαρχών που θα αποδειχθεί... μετά τις ενέργειες της πολιτείας ότι παράνομα οικειοποιήθηκαν χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, παρακρατώντας το παράβολο εγγραφής των μαθητών που προορίζεται για τον ειδικό λογαριασμό υπέρ ιδιωτικής εκπαίδευσης (ΕΛΙΓΕ). Σε μια κίνηση πανικού λίγο πριν βρεθούν αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινικές ευθύνες, κατέθεσαν μετά από τη μήνυση της ΟΙΕΛΕ δική τους μηνυτήρια αναφορά με την οποία ζητούν και τα …ρέστα για τη διαχείριση του ΕΛΙΓΕ, τον οποίο οι ίδιοι σαμποτάρουν μέσω της παρακράτησης χρημάτων. Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τη μηνυτήρια αναφορά της ΟΙΕΛΕ για την υποστήριξη της οποίας έχουμε καλέσει ως μάρτυρες τη Διευθύντρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και την Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων του ΥΠΑΙΘΠΑ
. Δίνουμε, επίσης, στη δημοσιότητα το έγγραφο της διοίκησης με το οποίο ζητείται από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα να γνωστοποιηθούν άμεσα τα ονόματα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που οικειοποιούνται χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η καταβολή ακόμη και των προβλεπόμενων για τις άδειες εννεάμηνης ανατροφής τέκνου σε ιδιωτικές εκπαιδευτικούς!

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτοί που δεν αρκέστηκαν στην περικοπή έως και 45% των αποδοχών μας, που δεν τους έφτασε το δώρο της τρόικα για απελευθέρωση των διδάκτρων και τόλμησαν να βάλουν χέρι ακόμη και στον κρατικό κορβανά για να αυγατίσουν τα κέρδη τους θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη και πως τα κλεμμένα θα επιστραφούν στον κρατικό προϋπολογισμό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Μηνυτήρια αναφορά της ΟΙΕΛΕ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ