2013-01-30 17:46:49
Φωτογραφία για Μια ανάσα από Βύντρα ο Ολυμπιακός!
Απίστευτο αλλά αληθινό: Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό! Ενδεχομένως να ανακοινωθεί και μέσα στην ημέρα!

Ο δεξιός αμυντικός του Παναθηναϊκού αφού αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από το τριφύλλι, είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Όπως διέρρευσε, ο Βύντρα βλέποντας τη συνεργασία του με τους πράσινους να οδεύει προς το φινάλε, δέχθηκε κρούση από τους ερυθρόλευκους και μόνο αρνητικός δεν ήταν. Η προσφορά στον 32χρονο αμυντικό είναι ένα εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους την οποία και αποδέχθηκε σε προφορικό επίπεδο. Δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία αλλά αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ώρες, καθώς επίκειται επίσημο ραντεβού των δύο πλευρών.

Όσο για το πώς έφθασαν μια ανάσα από τη συμφωνία;

Σε τραπέζι προ μηνών του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δημοσιογράφους είχε αναφέρει σε πηγαδάκι πως το μόνο παίκτη που θα ήθελε στον Πειραιά από τονΠαναθηναϊκό, ήταν ο Λουκάς Βύντρα και μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη το δεξί άκρο έμεινε κενό. Αξιοσημείωτο είναι, πως δεν υπάρχει όρος στον Βύντρα από τον Παναθηναϊκό που να απαγορεύει τη μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ