2013-01-30 12:06:42
Φωτογραφία για Εξωγήινοι : Η πλήρη αλήθεια
Εξωγήινοι : Η πλήρης αλήθεια είναι μια σκέψη που προκαλεί έρευνα σχετικά με την ύπαρξη των ΑΤΙΑ. Τεκμηριώνει τις εκφορτώσεις και τις παρεμβάσεις τους σε όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ, το Μεξικό, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, καθώς και πολλές άλλες περιοχές. Αυτό το πρόγραμμα είναι γεμάτο από απίστευτες σκηνές, συνεντεύξεις συναρπαστικό και μαρτυρίες που ελήφθησαν από όλο τον κόσμο.Με φωτογραφίες, έγγραφα, μαρτυρίες ειδικών και εκτεταμένη πρωτότυπο υλικό, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά που έγινε ποτέ για το θέμα.

Δύστυχος δεν υπάρχουν ελληνική υπότιτλοι (για την ωρα τουλάχιστον).

Αυτο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε απο τις επιλογές τους αγγλικούς υποτίτλους και έπειτα να τους κάνετε μετάφραση στα ελληνικά.

Βεβαια η μετάφραση δεν είναι όπως καταλαβαίνετε τελεια αλλα οποιος δεν ξερη αγγλικά θα βγάλει κάποιο νόημα.


Μέρος 1 : Απο κορυφαίους ειδικούς στον τομέα αυτό συνολικά ασχοληθεί με τα στοιχείαΑπό την Περιοχή 51, ερευνά το υλικό και τις μαρτυρίες της εξωγήινης δραστηριότητας, μαζί με μια κυβερνητική συνωμοσία για να καταστείλει τα αποδεικτικά στοιχεία. Πληροφορίες σχετικά με τα «αγρογλυφικά»

Μέρος. 2 : Το l υλικό έχει συγκεντρωθεί από όλο τον κόσμο για να αποδείξει την επίσημη συγκαλύψει  που έλαβε χώρα συστηματικά από την περιοχή 51 των ΗΠΑ στην Ευρώπη. Ασίας και της Ρωσίας υλικό και μαρτυρίες εξετάζονται.

Μέρος. 3 : Εξωγήινες Παρεμβάσεις , μας οδηγεί σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και το χώρο όπως θα επανεξετάσει τα παγκόσμια στοιχεία των επισκεπτών από το διάστημα. Αυτή η ταινία έγινε σε όλο τον κόσμο? Από τα ερείπια της αρχαίας Συρίας και τους λόφους της Αφρικής ενδοχώρα, στην Αμερική, την Ασία, την Αίγυπτο και την Ευρώπη. Τα στοιχεία που φέρεται μέχρι σήμερα με μερικές από τις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, κάνοντας αυτό ένα κλασικό πρόγραμμα του είδους του.

Μέρος. 4 : Τρομακτικά Νέα στοιχεία σε αυτή την ταινία θα δούμε από την επίσημη καταστολή των παρατηρήσεων, τις απαγωγές και τα στοιχεία των παρεμβάσεων στην κοινωνία μας. Γυρισμένη σε όλο τον κόσμο, το πρόγραμμα θέτει σε αμφισβήτηση τις επίσημες ιστορίες και την ομίχλη της σύγχυσης που απορρέουν από τις αρχές να αποκρύψει το κοινό. Μπορούμε να εξετάζουν τα έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο από τους βασικούς τομείς σε όλο τον κόσμο, και κριτικά αυτόπτες μάρτυρες ερώτηση.

Μέρος. 5 : δεν είμαστε μόνοι Έχουν αναφερθεί πολλές απαγωγές απο εξωγήινους που έχουν προσπαθήσει τη δημιουργία ενός άλλου είδους ύπαρξης. Οι αλλοδαποί έχουν δοκιμάσει δήθεν διασταύρωση με τους ανθρώπους και στη συνέχεια φυλάσσονται οι απόγονοι να μελετήσει τα αποτελέσματα.

Youtube

aneksigita-fainomena.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ