2013-01-29 22:11:19
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΟΥΝ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ... ΝΙΚΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Ο Μπόμπι Μπράουν κρατάει μόνο τη νίκη στο ΣΕΦ κι όχι ότι ειπώθηκε για τον χρόνο, με τον MVP Ιανουαρίου της Eυρωλίγκας να παραδέχεται πως η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τους έδωσε ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Σιένα μίλησε για το νικητήριο καλάθι στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική του TOP 16, στο euroleague.net: «Θυμάμαι τον Μος να μου δίνει την μπάλα. Είδα το χρόνο να τελειώνει και προσπάθησαν να πετύχω καλάθι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είδα ότι μπορώ να πάω ως το lay up και το έκανα. Αυτό ήταν το παιχνίδι. Τι συνέβη μετά με το ρολόι, ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό το καλάθι μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και μας κράτησε ζωντανούς».

Σε ερώτηση για το αν έστειλαν στις υπόλοιπες ομάδες κάποιο μήνυμα με αυτή τη νίκη: «Δεν νομίζω να... στείλαμε κάποιο μήνυμα. Ήταν μία νίκη-κλειδί για εμάς, καθώς κερδίσαμε τους πρωταθλητές της Ευρωλίγκας. Οι ομάδες ξέρουν τι μπάσκετ παίζουμε. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και πως να προετοιμαστούν. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι μας έδωσε ώθηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ