2013-01-29 17:14:05
Φωτογραφία για Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Κολλάτος που έκανε θεατρική παράσταση για γέλια τον Παπανδρέου στο Παρίσι
Μοιάζει στον πατέρα του Δημήτρη Κολλάτο, εκκεντρικό σκηνοθέτη και TV personna στην Ελλάδα. Στον πατέρα του το 1998 ο γνωστός Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής του πέταγε καρύδες μέσα σε τηλεοπτικό πλατό γιατί διαφωνούσε με τις ιδέες που παρουσίαζε ότι έπρεπε να εκτοπίσουμε όλους τους μετανάστες (δες το βίντεο).

Ο γιός Αλέξανδρος Κολλάτος είναι επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός και κάνει καρριέρα στο Παρίσι. Γεννήθηκε εκεί και μητέρα του ήταν η γαλλίδα ηθοποιός Αρλέτ Μπόμαν. Η πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα ήταν προ δεκαετίας περίπου όταν βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το ρόλο ενός αυτιστικού παιδιού που έπαιξε στην ταινία «Η ζωή με τον Αλκη».

Ο Αλέξανδρος Κολλάτος τελείωσε τη Μαράσλειο Σχολή και σπούδασε σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου, στην Αθήνα. Συνέχισε τις σπουδές του στη γαλλική σχολή ENSATT και πήρε πτυχίο ηθοποιίας

Στο Παρίσι έπαιξε πέρυσι την κωμωδία «Ζήτω η Κρίση» στην οποία αναπαρέστησε τη ζωή, την παράδοση, τις δυσκολίες και τα ερωτήματα του ελληνικού λαού
. Η παράσταση είχε ως παρουσιαστή έναν σωσία του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος διακωμωδείται για τη φράση «λεφτά υπάρχουν» και προκαλεί γέλια στο κοινό με τα πολιτικά λάθη του. Ο «σωσίας» του πρώην Πρωθυπουργού σκορπάει άφθονο γέλιο στους θεατές και όπως πραγματεύεται το σατυρικό έργο, εξίσου άφθονους νευρικούς κλονισμούς σε Σαρκοζί, Μέρκελ .....αλλά και τον ελληνικό λαό!

Ο Δημήτρης Κολλάτος και οι καρύδες του Μιχαλολιάκου

Ο γενικός γραμματέας του λαϊκού εθνικιστικού συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Νίκος Μιχαλολιάκος (αγνώριστος, με μαύρα μαλλιά) ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» τον Απρίλιο του 1998 και μιλούσε για το θέμα των μεταναστών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, ο οποίος διαφώνησε μαζί του και ζήτησε από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μην τον προσφωνεί με το μικρό του όνομα αλλά με το επίθετό του.

Τότε εκείνος εξαγριώθηκε και πέταξε μία καρύδα προς τον σκηνοθέτη (βίντεο).

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ