2013-01-28 21:28:04
Φωτογραφία για Λ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
«Το κλειδί της νίκης ήταν ότι δώσαμε την ψυχή μας», δήλωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», σχολίασε ο «Λάζος» και εξήγησε πως:

«Το κλίμα στο γήπεδο ήταν φανταστικό, διασκεδάσαμε όλοι. Ήταν ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στην Ευρώπη».

«Εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, όμως το κλειδί είναι ότι δώσαμε την ψυχή μας και το πιστέψαμε», τόνισε ο σέντερ του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Και με τον Παναθηναϊκό κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά σήμερα φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε το νερό».

«Δεν χρειάζεται να παρακαλάμε κανέναν, παίζουμε ωραίο μπάσκετ και πρέπει να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος που αγαπά το παιχνίδι», σχολίασε ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών για την απουσία της μεγάλης μερίδας των οπαδών του ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους αγώνες και επισήμανε πως:


«Ο κόσμος να μην υποστηρίζει μόνο φανέλες, αλλά τον αθλητισμό, την προσπάθεια του αθλητή».

«Τώρα είναι ένα κρίσιμο σημείο, που συνήθως οι ομάδες χαλαρώνουν μετά από τέτοιες νίκες», παρατήρησε ο «Λάζος» και υπογράμμισε ότι:

«Πρέπει να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά να συμπεριφερόμαστε σαν να χάσαμε σήμερα».

«Οι πόντοι μοιράστηκαν σε όλους τους παίκτες, δεν παίζουμε ένα, δύο αλλά δώδεκα», είπε για την δική του εμφάνιση ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι:

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Μόνο όταν υπάρχει καλή συνεργασία μπορεί να κερδίσει μία ομάδα».

«Αφιερώνουμε τη νίκη στο Χάτσερ, αλλά και στους μικρούς που βοηθούν στην προπόνηση», ήταν τα τελευταία λόγια του σέντερ του ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ