2013-01-28 18:16:08
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ... ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»!
Ο... τρομοκράτης του Θρύλου αποφάσισε να λειτουργήσει συναισθηματικά, να το... πάρει πάνω του και να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό!

Σε λιγότερο από 24 ώρες ο Ράφικ Τζιμπούρ δεχόμενος και πίεση από τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε να τον δει να συνεχίζει στην ομάδα και όντας συναισθηματικά δεμένος με τον σύλλογο, αποφάσισε να προχωρήσει σε ολική ανατροπή και να μείνει έτσι στο Θρύλο!

Ο διεθνής επιθετικός τα είπε ξανά με την διοίκηση της ΠΑΕ μιλώντας απευθείας με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκωνν, Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", το τετ α τετ των δύο ανδρών έγινε την Δευτέρα.

Έτσι και αλλιώς ο Τζιμπούρ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και πριν βρει νέο ατζέντη έκανε μόνος του τις συζητήσεις μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Έχουμε αναφέρει άλλωστε το πόσο πεσμένος ψυχολογικά ήταν ο παίκτης από τις αρνητικές εξελίξεις στο δικό του... μέτωπο και ότι δεν περίμενε να πάει έτσι η περίπτωσή του.

Η χρυσή τομή στο οικονομικό, λοιπόν, βρέθηκε και ο παίκτης ήδη προχώρησε σε δήλωση μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο συμβόλαιο του "τρομοκράτη" θα λήγει πια το 2016. Ο παίκτης με βάση τη νέο deal θα πάρει τα χρήματα που του έδινε ο Ολυμπιακός καθώς δέχθηκε τα οικονομικά δεδομένα που του προσφερόταν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ