2013-01-28 10:42:39
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (0-1)
Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 0-1 του Πανθρακικού για την 19η αγωνιστική της Super League, χωρίς να ικανοποιήσει με την συνολική του εικόνα και βρίσκοντας λύση απέναντι στην πολύ καλή άμυνα του Πανθρακικού από την άμυνά του και συγκεκριμένα χάρη στο πρώτο γκολ του Κοντρέρας με τα ερυθρόλευκα στο 86'.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο βαρύ και δύσκολο πάλεψαν οι Μανιάτης, Ντιακιτέ και Μήτρογλου, λίγα πράγματα από Μασάντο, Τζιμπούρ, Αμπντούν και Γκρέκο και γενικά οι ερυθρόλευκοι ήταν μετριότατοι κρατώντας (και) από αυτό το παιχνίδι μόνο το αποτέλεσμα.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Μέγιερι:

Σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει και με σίγουρες επεμβάσεις, παρόλο που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

Ντιακιτέ:

Πολύ φιλότιμος, προσπάθησε και έτρεξε να καλύψει μια θέση στην οποία τείνει να καθιερωθεί μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη. Αμυντικά στάθηκε επαρκώς, επιθετικά ανέβηκε πολλές φορές από δεξιά και προκάλεσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα χωρίς πάντως κάποια από τις προσπάθειες του να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.


Μανωλάς:

Είχε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις σε επικίνδυνες κόντρες των γηπεδούχων, είχε όμως και στιγμές που ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τον δυσκόλεψε. Σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά αν και μάλλον κινήθηκε στη μετριότητα του συνόλου.

Κοντρέρας:

Έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό καθώς με δική του κεφαλιά στο 86' ήρθε το 0-1 και η νίκη στο βαρύ τερέν του γηπέδου της Κομοτηνής. Αμυντικά είχε προβλήματα στο ένας εναντίον ενός αλλά το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για τους ερυθρόλευκους.

Χολέμπας:

Στα ανασταλτικά του καθήκοντα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα καθώς δεν πιέστηκε, κάτι που του επέτρεψε να πάρει μέτρα προς την επίθεση. Είχε καλές και κακές ενέργειες ενώ από δικό του χτύπημα φάουλ σκόραρε ο Κοντρέρας.

Μανιάτης:

Για άλλη μια φορά κάλυψε πολλούς χώρους, πάτησε κάθε σημείο του γηπέδου και πάλεψε ως το τέλος. Δεν εντυπωσίασε, όπως και το σύνολο των ερυθρόλευκων, αλλά ήταν από τους παίκτες που μόχθησε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μοντέστο:

Σε ένα βαρύ τερέν έτρεξε πολύ και προσπάθησε να βοηθήσει κυρίως ανασταλτικά. Στην δημιουργία εμφάνισε τις γνωστές αδυναμίες του και αντικαταστάθηκε από τον Φέισα στο 76'.

Μασάντο:

Με εξαίρεση 3-4 τέσσερις ωραίες αλλαγές παιχνιδιού και μια καλή κάθετη πάσα δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Γκρέκο:

Είχε διάθεση είχε αλλά δεν ήταν αρκετή, αφού δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο σε όσο διάστημα αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μήτρογλου στο 58'.

Αμπντούν:

Οι περισσότερες ενέργειές του κόντρα στον Πανθρακικό έμειναν ημιτελείς και δεν είχαν αντίκρισμα. Μετά τον τραυματισμό δείχνει να μην πατάει καλά και του λείπει ο καλός ρυθμός. Αντικαταστάθηκε από τον Φετφατζίδη στο 83'.

Τζιμπούρ:

Εκτός από ένα επικίνδυνο σουτ στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα και έδειξε να δυσκολεύεται από το βαρύ τερέν.

Μήτρογλου:

Μπήκε στο ματς αντί του Γκρέκο στο 58' και αφού του πήρε λίγη ώρα να συνηθίσει τον ρυθμό του αγώνα και τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ζωντάνεψε λίγο την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες, ενώ προσπάθησε να είναι πιο κινητικός από άλλες φορές.

Φέισα:

Αντικατέστησε τον Μοδέστο στο 76' με σκοπό να δώσει έξτρα δημιουργία στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό στην διάρκεια της παρουσίας του. Βοήθησε πάντως στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Φετφατζίδης:

Πέρασε στο παιχνίδι αντί του Αμπντούν στο 83' και τρία λεπτά αργότερα κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Κοντρέρας και η νίκη του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ