2013-01-28 05:08:04
Φωτογραφία για Ναυμαχία Αϊβαλιώτη - Άδωνι Γεωργιάδη σε εκπομπή
Από το Γραφείο Τύπου

Στο συνημμένο βίντεο φαίνεται η σοβαρή δημοσιογραφική καταγγελία (αρχίζει απο το 50ο λεπτό της εκπομπής και πέρα) στην  κυριακάτικη εκπομπή "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" στο ΑΡΤ που παρουσιάζουν οι Κ.Αϊβαλιώτης και. Σ.Σταθάκης ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε εγκρίνει την δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Πειραιάς-Σάμος-Ικαρία το οποίο ήταν"μπαταρισμένο" και "έγερνε".

Σύμφωνα με την δημοσιογραφική καταγγελία , ο Α.Γεωργιάδης πέρυσι ρωτήθηκε σχετικά με αυτό και απευθύνθηκε με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο προς τους Σαμιώτες και τους Ικαριώτες λέγοντας "να παρακαλάτε να μείνει το συγκεκριμένο πλοίο γιατί η επόμενη λύση είναι να πάτε... κολυμπώντας"(!), κάτι που επαναλαμβάνει και στο συνημμένο βίντεο .

Ο Κ. Αϊβαλιώτης στο βίντεο ζητεί να υπάρξει άμεση ζωντανή επικοινωνία με τον Α.Γεωργιάδη - μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων- ώστε να τοποθετηθεί με τηλεφωνική παρέμβαση του για όσα δημοσιοποίησε η διακεκριμένη δημοσιογράφος του "ΡΑΔΙΟ ΣΑΜΟΣ" κ. Μαργαρίτα Ικαρίου σχετικά με το δρομολογημένο (επι εποχής του κ. Γεωργιάδη) πλοίο το οποίο φέρεται σε φωτογραφίες να είναι "μπαταρισμένο".


Για 1η φορά μετά απο 9 μήνες παρεμβαίνει ο Α.Γεωργιάδης στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό (ΑΡΤ) για να δικαιολογήσει την επιλογή που έκανε ως ο ( τότε)πολιτικος προϊσταμενος , αναφέρει ότι "οπτικά το πλοίο φαίνεται ότι γέρνει" ενώ χαρακτηρίζει ... "κομμουνιστές" όσους διαμαρτύρονταν δηλαδή τους δημάρχους των δύο νησιών, τους ιερείς, τους πολίτες της Σάμου και της Ικαρίας κλπ , και παραπέμπει στους επιθεωρητές του υπουργείου για την έγκριση αξιοπλοϊας του συγκεκριμένου σκάφους .Ο Κ. Αϊβαλιώτης τού θυμίζει τότε το ναυάγιο του "ΣΑΜΙΝΑ"με τους 80 νεκρούς ( πλοίο που είχε επίσης πάρει το ΟΚ από κάποια αρμόδια Επιτροπή) και το ότι αρκετοί ειχαν εγκαλέσει τον τότε Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας επειδή ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος ...

ΒΙΝΤΕΟ:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ