2013-01-28 04:52:58
Φωτογραφία για Σοκ: Βιβλιοθηκάριος σχολείου έκανε σεξ με ανήλικους μαθητές!
Συγκλονίζει η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για μια βιβλιοθηκάριο η οποία αντί να δίνει βιβλία στους μαθητές και να τους... συμβουλεύει τι να διαβάσουν εκείνη έκανε σεξ μαζί τους.

Ο λόγος για την Χάιντι Χάιρ από τις ΗΠΑ η οποία «εργαζόταν» σκληρά στο South Albany High School του Όρεγκον και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης.

Η 52χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη και έχει παιδιά, παραδέχθηκε την ενοχή της στο δικαστήριο και δήλωσε πως έχει αγοράσει κατά καιρούς ακόμα και οξυκωδόνη (ισχυρό ναρκωτικό κατά του πόνου) από τους μαθητές με τους οποίους διατηρούσε σχέση!!!

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, σύμφωνα με την εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση, η Χάιντι «έστελνε σεξουαλικά μηνύματα με μαθητές όλες τις ώρες της ημέρας».

Η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσής της, και παρακάλεσε τη δικαστή να δείξει έλεος, λέγοντας: «Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο μετανιωμένη νιώθω για τους ανθρώπους που πλήγωσα με την αυτοκαταστροφική μου συμπεριφορά».

Οι συνάδελφοι της βιβλιοθηκάριου, καθώς και πολλοί γονείς παιδιών του γυμνασίου στο οποίο δούλευε η Χάιρ, εξέφρασαν δημόσια την απέχθειά τους για τις απίστευτες πράξεις της 52χρονης.

Μάλιστα, μια μητέρα, ο γιος της οποίας είχε παρενοχληθεί από την Χάιρ είναι εξοργισμένη μαζί της καθώς το παιδί της έχει αναπτύξει πρόβλημα αλκοολισμού, «Ήταν απλά ένα παιχνίδι για εκείνη. Αυτό που έκανε είναι τραυματικό για όλους όσοι συμμετείχαν. Η λέξη «προδοσία» μου έρχεται στο μυαλό» είπε χαρακτηριστικά.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ