2013-01-28 02:56:03
Φωτογραφία για Έρωτας και Πόλεμος για τη Μόνικα Μπελούτσι
Με τον Εμίρ Κουστουρίτσα θα συνεργαστεί στην επόμενη ταινία της η Μόνικα Μπελούτσι. Η «διεθνής» Ιταλίδα πρωταγωνίστρια βρέθηκε στη Σερβική Δημοκρατία για την επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής, όπου την υποδέχθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος Μίλοραντ Ντόντικ μαζί με το βραβευμένο σκηνοθέτη. Η ταινία, στην οποία η Μπελούτσι θα μιλήσει και στη σερβική γλώσσα, θα έχει τίτλο «Love and War» και ο κεντρικός ήρωας (στο ρόλο ο ίδιος ο Κουστουρίτσα) θα αφηγείται τη ζωή του εστιάζοντας σε τρία κομβικά γεγονότα: τον πόλεμο στη χώρα του, την ερωτική του ιστορία με μια γυναίκα που θυσιάζεται γι' αυτόν και τέλος την απάρνηση του για όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής, με την απόσυρσή του σε μοναστήρι. Τη μουσική της ταινίας θα συνθέσει ο γιος του σκηνοθέτη, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάιο με προγραμματισμένη κυκλοφορία όχι πριν από την άνοιξη του 2014.

Η διάσημη ηθοποιός από το Ντρβένγκραντ, όπου ήταν προσκεκλημένη του Εμίρ Κουστουρίτσα στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Μουσικής «Κούστεντορφ», δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση που βιώνει η Ιταλία αυτό το διάστημα, παρέχοντας στήριξη στη μεταρρυθμιστική κυβέρνηση του Μάριο Μόντι: «Πιστεύω πως ο γερουσιαστής Μόντι έκανε πολύ καλή δουλειά
. Ασφαλώς και θα ψηφίσω. Αν και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, είμαι Ιταλίδα, το μοναδικό διαβατήριο που έχω είναι το ιταλικό» δήλωσε η Μόνικα και οι διαδικτυακοί λογαριασμοί των συνεργατών του «Προφεσόρε» πήραν φωτιά.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. Όμως μερικές φορές στις δύσκολες στιγμές όπως αυτή, γεννιούνται ιδέες πολύ όμορφες. Από την κρίση, λοιπόν, μπορούν να προκύψουν ιδέες που να είναι ακόμη πιο δυναμικές» ανέφερε η Μπελούτσι στις δηλώσεις της, αν και σε απάντησή της οι ιταλικές εφημερίδες έσπευσαν να υπενθυμίσουν την πρόθεσή της να μετοικήσει από την επόμενη χρονιά στην αγαπημένη της χώρα, τη Βραζιλία.

Καλύτερα πάντως η ηθοποιός να αφήσει τις πολιτικές δηλώσεις κατά μέρος, αφού ούτε και ως προσκεκλημένη του Κουστουρίτσα απέφυγε τη γκάφα: Ευχαριστώντας για τη θερμή υποδοχή της στη Σερβική Δημοκρατία (τη μία εκ των δύο πολιτικών οντοτήτων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης) αναφέρθηκε στη χώρα ως "Σερβία", κάτι που ωστόσο δεν πήρε έκταση, αφού ήταν προφανές ότι το λάθος έγινε από άγνοια και όχι από σκοπιμότητα. Άλλωστε σε μια τόσο ωραία γυναίκα συγχωρούνται όλα.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ