2013-01-27 12:36:26
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα (27/01, 20.15, ΕΤ3) για τον Ολυμπιακό, με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης καλούνται να αφήσουν, για άλλη μια φορά, στην άκρη τις υποχρεώσεις τους στο Top 16 της Ευρωλίγκας και να συγκεντρωθούν ξανά στις υποχρεώσεις τους στην Α1. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στη Θεσσαλονίκη και στόχος τους είναι φυσικά το «διπλό» επί του αήττητου στην έδρα του ΠΑΟΚ, ώστε να αυξήσουν σε 14-0 το ρεκόρ τους εντός συνόρων.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρύβει κινδύνους, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α1 και ειδικά στην Πυλαία παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που στηρίζεται στην ομαδικότητα και την ομοιογένεια και οι πρωταθλητές γνωρίζουν καλά πως για να επιστρέψουν με τους δύο βαθμούς στο ΣΕΦ θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάτι που ζήτησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τους παίκτες του.


Ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει τη νίκη με καλή εμφάνιση και παράλληλα να διορθώσει τα λάθη που παρατηρήθηκαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις του στην Ευρωλίγκα, καθώς η συνέχεια είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και κρίσιμη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες (26/01) στη Θεσσαλονίκη και το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει για ακόμα παιχνίδι τους τραυματίες Έισι Λο και Τζος Πάουελ, καθώς και το Δημήτρη Μαυροειδή ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από τη 12άδα, δίνοντας τη θέση του στο νεαρό Γιώργο Γεωργάκη.

Με απουσίες θα παραταχθεί και ο ΠΑΟΚ, μια και στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου δεν βρίσκονται οι Ουίλιαμ Χάτσερ και Βαγγέλης Μαργαρίτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εθνικό branding εδώ και τώρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εθνικό branding εδώ και τώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ