2013-01-27 10:20:35
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σύνολου του Τύπου, εξακολουθούν να είναι σε επαφές με την πλευρά του Μίτσελ για την προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων με το deal να παραμένει κοντά.

Οι συζητήσεις των παραγόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον βασικό στόχο της ομάδας για τον πάγκο, Μίτσελ, γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση. Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει ακόμα, δεν είναι όμως τέτοια που να λειτουργήσει αποτρεπτικά για την επικείμενη συμφωνία. Μάλιστα εφόσον οι δυο πλευρές τα βρουν έως την Δευτέρα τότε ο Μίτσελ θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα πάντως ο Ισπανός τεχνικός έχει μία διάθεση να... τρενάρει λίγο τις συζητήσεις περιμένοντας να δει το τι θα συμβεί είτε με το μέτωπο της Γερμανίας είτε με εκείνο της χώρας του, δηλαδή με το τι άλλες προσφορές μπορεί να ανακύψουν για εκείνον. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει τα πάντα. Από το τεχνικό επιτελείο μέχρι το μπάτζετ που θα υπάρχει.


Ο Μίτσελ έχει ζητήσει να φέρει τουλάχιστον έναν δικό του βοηθό προπονητή, έναν γυμναστή καθώς και άλλους δύο ανθρώπους. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα τοποθετήσει πλάι του ως πρώτο του συνεργάτη τον Αντώνη Νικοπολίδη, ότι και εάν γίνει ενώ ήδη έχει δικούς του γυμναστές. Το συμβόλαιο θα είναι για 1,5 χρόνο. Οι επαφές πάντως είναι ακόμα σε καλό δρόμο και η συμφωνία δεν είναι μακριά.

Οι δύο καθοριστικές μέρες θα είναι η Δευτέρα, όπου τοποθετούνται χρονικά οι πιο ουσιώδεις επαφές, με την Τρίτη. Με τον Ολυμπιακό να έχει ρίξει το βάρος του στο ματς με τον Πανθρακικό και τον προγραμματισμό του τα πάντα μετατίθονται από την Δευτέρα και μετά. Οι ερυθρόλευκοι πάντως εκτιμούν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ