2013-01-27 09:40:19
Φωτογραφία για Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: Tο ΚΕΑΔ είναι αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής, o Ντούλες ζητά την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου [ΒΙΝΤΕΟ]
- «Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας που ζητά την δημιουργία του ομοσπονδιακού κράτους της Αλβανίας και την εθνική ένωση, και μεταξύ του Βαγγέλη Ντούλε που ζητά την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και την Μεγάλη Ελλάδα»!

Σφοδρή επίθεση κατά του πρόεδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε εξαπέλυσε ο ηγέτης της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Κρεσνίκ Σπαχίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι ORA NEWS.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tonight» της δημοσιογράφου Ilva Tare, o Σπαχίου δήλωσε πως το ΚΕΑΔ είναι αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία και πως ο Ντούλες υπηρετεί το ελληνικό εθνικό συμφέρον.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος της ελληνικής μειονότητας στην αλβανική βουλή κ. Βαγγέλης Ντούλες είχε τονίσει πως «είναι πολύ περήφανος για την ελληνική εθνική του ταυτότητα»  και πως Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στην Aftonomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ