2013-01-26 21:33:01
Φωτογραφία για Tα καλύτερα φορέματα που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας Haute Couture στο Παρίσι!
 

Δες τα καλύτερα από τις νέες συλλογές των Elie Saab, Valentino & Giorgio Armani Prive και πάρε έμπνευση!

Με τις παρουσιάσεις τριών σημαντικών οίκων συνεχίστηκε εχθές η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. H Μιss Bloom ξεχώρισε τα καλύτερα των Elie Saab, Valentino και ο Giorgio Αrmani Prive και σου τα παρουσιάζει:

Elie Saab: 

Έστω ότι ήσουν star του Hollywood, είχες να παραβρεθείς σε ένα σημαντικό red carpet event και έβλεπες αυτή τη συλλογή του Elie Saab. Δεν θα δυσκολευόσουν να καταλήξεις σε μία μόνο επιλογή;

Για μια ακόμη φορά, ο Elie Saab κατάφερε να ανεβάσει στην πασαρέλα μια σειρά από ντελικάτα και glamorous φορέματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών αλλά χωρίς να ξεφύγει από το αναγνωρίσιμο στυλ του ο σχεδιαστής παρουσίασε μια συλλογή που ξεχωρίζει για τις αμέτρητες μικρές λεπτομέρειες που στολίζουν τα ρούχα, την κεντημένη πάνω σε τούλι δαντέλα και τα λαμπερά στοιχεία που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον καλόγουστο μεν, glam δε, χαρακτήρα τους.


Valentino:

H κομψότητα είναι η λέξη που χαρακτήριζε ανέκαθεν τον οίκο Valentino και αυτή η συλλογή δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ακόμα και μετά την "αλλαγή φρουράς" (βλ. την απομακρυνση του ιδρυτή του οίκου, Valentino Garavani από τα ηνία), το κόκκινο συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές του οίκου. Συνδυασμένο δε, με τα μοναδικά κεντήματα και τις περίτεχνες haute couture λεπτομέρειες ξεπερνά τα όρια του εντυπωσιακού και προκαλεί το μάτι να "εξερευνήσει" κάθε μια από τις δημιουργίες για να ανακαλύψει την εκπλεπτυσμένη "δουλειά" που κρύβεται πίσω από αυτές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το δίδυμο Maria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli που βρίσκεται πλέον πίσω από τις δημιουργίες Valentino έχει πια καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πιο αυστηρούς κριτές για την αξία του, ενώ οι δημιουργίες τους εμφανίζονται όλο και περισσότερο στο κόκκινο χαλί αποδεικνύοντας ότι ο Valentino δεν έχει χάσει την αίγλη του.

 

Giorgio Armani Prive:

Από τη νέα Haute Couture συλλογή του Giorgio Armani δεν έλειψε τίποτα απ' όλα όσα έχουμε αγαπήσει κατά τη διάρκεια της σχεδιαστικής του πορείας.

Το πρώτο πράγμα που τραβά το βλέμμα είναι τα χαρακτηριστικά headpieces που δίνουν αμέσως το high fashion στίγμα τους στη συλλογή. Μετά, η ματιά πέφτει στα τόσο προσεγμένα αλλά και τόσο ιδιαίτερα σακάκια για να καταλήξει στο παντελόνι που αποτελεί άλλωστε σήμα-κατατεθέν του οίκου (αυτή τη φορά το βλέπουμε στην cropped καμπάνα εκδοχή του). Το άψογο tailoring στα κοστούμια είναi αξία αναμφισβήτητη στον Armani ενώ τα φορέματα και τα jumpsuits με την σχεδόν "ρευστή" τους φόρμα, μοιάζουν ιδανικά για τη σύγχρονη -ενημερωμένη- fashionista. Στοιχείο - κλειδί της συλλογής και οι μεταλλικές αποχρώσεις οι οποίες ετοιμάζονται για δυναμική κυριαρχία τις επόμενες σεζόν.

 

http://www.missbloom.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ