2013-01-26 21:09:21
Φωτογραφία για «Τρίποντο» ο Πανιώνιος, 2-1 τον Λεβαδειακό


Μετά από επτά σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Πανιώνιος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί και πήρε τη νίκη με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στον Λεβαδειακό. Για τους «κυανέρυθρους» σκόραραν οι Σάμαρης (28') και Γουνδουλάκης (79'), ενώ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε προσωρινά με τον Βασιλείου στο 42’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και κατάφεραν στο πρώτο μέρος να σκοράρουν από ένα γκολ. Πάντως, το χαρακτηριστικό του πρώτου μισού ήταν οι έξι κίτρινες κάρτες που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου και του Λεβαδειακού ο Δημήτρης Στυλιάρας.

Στο 28’ ο Πανιώνιος επιχείρησε τρία συνεχόμενα σουτ προς την εστία του Κυριακίδη και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη απέκρουσε ο Κυριακίδης, στη συνέχεια το δυνατό συρτό σουτ του Παναγιωτούδη βρήκε στη «ρίζα» του δεξιού δοκαριού και στην επαναφορά νέο σουτ του Σάμαρη κατέληξε στα δίχτυα.


Ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση στο 42΄, όταν ο Νικολακάκης με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε «στην πλάτη» της άμυνας τον Ροτζέριο, αυτός γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Βασιλείου την έσπρωξε εύκολα στην κενή εστία για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος πίεσε τον Λεβαδειακό και τελικά πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στο 61’ το σουτ του Παναγιωτούδη κατέληξε άουτ, ενώ στο 79’ από λάθος του Κυριακίδη διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο Σάμαρης εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού φάνηκε να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα, αλλά δεν τη συγκράτησε και ο Γουνδουλάκης, που καιροφυλακτούσε, πέτυχε το πολύτιμο νικητήριο γκολ. Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν πολύ κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 87΄, όμως ο Μενδρινός αστόχησε μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 2-1 (Nova 3)

Γκολ: 28' Σάμαρης, 79' Γουνδουλάκης - 42' Βασιλείου

28' δοκάρι ο Παναγιωτούδης

Κίτρινες κάρτες: Ανδράλας, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Περιστερίδης - Νικολακάκης, Βασιλείου, Ρομέου, Χοσέμι

Κόκκινες κάρτες: -

Διαιτητής: Δ. Στυλιάρας

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Γ. Καλφόγλου

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας (7' Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (88' Καρτσάμπας), Αραβίδης, Ντούνης (69' Μενδρινός).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολάκάκης (90' Μαχαίρας), Ροτζέριο, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι (85' Mπρίτο), Ρομέου, Πόι, Μεντί, Ακόστα (71' Μίλιεβιτς).

Οι δηλώσεις

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (προπονητής Πανιωνίου): «Η κίνηση των οπαδών της ομάδας, που ήρθαν και μου έδειξαν την στήριξη τους, ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στην καριέρα μου. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που, αν και ήμασταν καλύτεροι, τα είχαμε χάσει. Οι ήττες γεννούν φόβο. Επιστρέψαμε στα δικά μας στάνταρ μετά τα τελευταία παιχνίδια. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ήταν τεράστια ανάσα αυτή η νίκη. Ξέραμε όλοι πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν σήμερα και για την ομάδα και για μένα. Σίγουρα αν χάναμε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και να ήθελαν οι άνθρωποι να συνεχίσουμε μαζί, θα ήταν πολύ δύσκολο, θα υπήρχαν πιέσεις για να γίνει η αλλαγή. Σήμερα κάναμε μεγάλο βήμα για την σωτηρία, όμως ακόμα ο δρόμος είναι δύσκολος».

Γιώργος Παράσχος (προπονητής Λεβαδειακού): «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη, όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η απόδοσή μας ήταν καλή, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν περιμέναμε αυτή την ήττα, γιατί ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος και το Κύπελλο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ