2013-01-26 21:06:39
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ... ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-10
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός είχε 8 στις 12 επιθέσεις και με την πολύ καλή του άμυνα στο πρώτο, στο δεύτερο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, εξασφάλισε μία πολύ σημαντική νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι είναι οριστικά... πρωταθλητές χειμώνα, αφού απέχουν με πέντε βαθμούς στην βαθμολογία από την Βουλιαγμένη και κατά πάσα πιθανότητα εξασφαλίζουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη, παίζοντας μάλιστα με έναν υγιή φουνταριστό, αφού ο Κώστας Μουρίκης πάσχει από κοίλη στην μέση και έκανε αξιέπαινη προσπάθεια στο ματς, παίζοντας με μυοχαλαρωτικές ενέσεις.

Ο παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κράτησαν και αύξησαν το προβάδισμά τους στο τέταρτο οκτάλεπτο, παρά το γεγονός ότι 1’ και 11’’ πριν τη λήξη του τρίτου, έχασαν αποβολή με αντικατάσταση τον Γιώργο Ντόσκα. Στο σημείο αυτό ανέλαβε δράση ο Γιάννης Φουντούλης και με δυο σερί γκολ, έφερε την διαφορά στο 7-9, ενώ έπαιξε το ρόλο του για να αποβληθεί με αντικατάσταση και ο Μανώλης Μιλωνάκης 4’ και 50’’ πριν την λήξη του ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 5-3, 0-2

Σκορερ: Φουντούλης 4, Μάλιαρακ 3, Ντόσκας 2, Μάζης 1
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ