2013-01-26 15:51:09
Φωτογραφία για Δραπέτης από τις Φυλακές Αγίου Στεφάνου πίσω από ληστεία στα Χανιά
Δεν κατάφεραν να διαφύγουν οι δύο Έλληνες που χτύπησαν και λήστεψαν υπό την απειλή «Καλάσνικοφ» τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Χανιά. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μαζί με τον Αλβανό συνεργό τους που ήταν δραπέτης από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Οι δράστες ηλικίας 28 και 33 χρόνων άρπαξαν τις εισπράξεις και προσπάθησαν να ξεφύγουν με μηχανή που είχαν κλέψει από τα Χανιά στις 23 Ιανουαρίου, ακολουθούμενοι από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος Αλβανός. Όμως, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Στο αυτοκίνητο βρήκαν το «Καλάσνικοφ» που είχε κλαπεί από τα Χανιά το 2009, μια κυνηγετική καραμπίνα, μία γεμιστήρα με πέντε πλήρη φυσίγγια, 400 ευρώ, ένα μαχαίρι, δύο κουκούλες, δύο ζευγάρια γάντια και τα ρούχα που φορούσαν κατά την διάρκεια της ληστείας.

Οι τρεις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων, ενώ ο 33χρονος κατηγορείται και για υπόθαλψη εγκληματία επειδή φιλοξενούσε στο σπίτι του τον 24χρονο δραπέτη που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών για εμπορία ναρκωτικών.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ