2013-01-26 15:40:05
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΞΕ... ΣΕΛΙΔΑ Η ΧΙΜΚΙ!
Σε ριζικές αλλαγές προχώρησε η Χίμκι, προκειμένου να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ".sport-fm.gr".

Το κράτος έκανε πράξη τις υποσχέσεις του για βοήθεια στη Χίμκι, με τον κυβερνήτη της Μόσχας, Αντρέι Βορομπιόφ, να ανακοινώνει πως καθήκοντα προέδρου πλέον αναλαμβάνει ο Ντμίτρι Γκολούμπκοφ, ο οποίος διαδέχεται τον Αντρέι Νετσάεφ που βρισκόταν στο συγκεκριμένο πόστο από το περασμένο Αύγουστο, ενώ ο νέος διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Πάβελ Αστάχοφ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το χρέος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ανέρχεται περίπου στα 4,2 εκατομμύρια ευρώ και αυτός ήταν ο βασικός λόγος για την τρίμηνη καθυστέρηση στους μισθούς των παικτών, οι οποίοι απείλησαν με απεργία.

Όπως δήλωσε Αντρέι Βορομπιόφ, υπάρχει ήδη στα… σκαριά ένα σχέδιο για τη σωτηρία της Χίμκι, στο οποίο εμπλέκονται τρεις εταιρίες και στόχο έχει να μειώσει σταδιακά το χρέος της. Μάλιστα, στη συνέχεια ο κυβερνήτης της Μόσχας αποκάλυψε πως έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να βοηθήσει οικονομικά τη Χίμκι, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και εκ των μετόχων της Άρσεναλ, Άλισερ Ουσμάνοφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ