2013-01-26 15:38:05
Φωτογραφία για Το Πανεπιστήμιο Πατρών δημιουργεί ομάδα αυτογνωσίας για τους φοιτητές
Ξεκινάει τις συνεδρίες της η ομάδα Αυτογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις συγκεκριμένες ομάδες συμμετέχουν φοιτητές από διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου, όπου μοιράζονται τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, με τους συμμετέχοντες να γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και λειτουργούν έτσι ώστε να δένονται μεταξύ τους συναισθηματικά και ψυχικά.

Η ομάδα είναι ένας ασφαλής χώρος, όπου άνθρωποι με διαφορετικές ιστορίες και διαφορετικά αιτήματα για βοήθεια, ωφελούνται από την μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Για όσους φοιτητές λοιπόν θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να διερευνήσουν τους τρόπους που σχετίζονται με τους άλλους, να δεχτούν και να προσφέρουν υποστήριξη.

Οι συναντήσεις είναι δίωρες (19:00-21.00) και θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο στην μικρή αίθουσα Συγκλήτου, στον 1ο όροφο του Α΄ κτιρίου.

Οι ομάδες ξεκινούν τις εξής ημερομηνίες: Τετάρτη 13/2, Τετάρτη 27/2 και Τετάρτη 13/ 3. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσει κανείς με τις Ψυχολόγους-Συντονίστριες της Ομάδας, κ.κ. Γεωργία Κωνσταντοπούλου & Αλεξάνδρα Ρίτσου στa τηλ.: 2610 969897 & 693 6967701 & e-mails: [email protected].
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ