2013-01-26 14:40:06
Φωτογραφία για ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ
Μετριόφρον και όπως πάντα χαμογελαστός, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν αποδέχτηκε πως η ...«επιστροφή» του στο Τελ Αβίβ του έδωσε έξτρα κίνητρο προκειμένου να αποδείξει ότι κακώς έφυγε από την ομάδα του Ισραήλ. Το μόνο που επιθυμούσε ο Γεωργιανός σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και αυτό που τελικά έπραξε, ήταν να κάνει το παιχνίδι του και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο 23χρονος σέντερ των ερυθρόλευκων ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του πως: «Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι και όπως είχα πει και πριν το ματς στα μίντια εδώ όταν παίζεις στη «Nokia Arena» πρέπει να πιάσεις υψηλή απόδοση. Θέλαμε τους βαθμούς της νίκης και είμαι ευχαριστημένος σίγουρα που τα καταφέραμε».

Ερωτηθείς τώρα για το αν ο ίδιος είχε ένα έξτρα κίνητρο απέναντι στη Μακάμπι, κατηγορηματικά υποστήριξε: «Κίνητρο; Όχι, απλά έπαιξα. Απλά έκανα το παιχνίδι μου. Δεν είχα κάποιο έξτρα κίνητρο να κερδίσω τη Μακάμπι. Όχι. Απλά έκανα το παιχνίδι μου και ήταν καλό».

Οι πρωταθλητές βέβαια είχαν κίνητρο και δεν το αρνήθηκε αυτό ο Σερμαντίνι, καθώς κατακυρώθηκε η ήττα από τη Σιένα, με τον Γεωργιανό να αναφέρει: «Ναι, είχαμε ένα έξτρα κίνητρο μετά την ήττα από τη Σιένα. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό το παιχνίδι. Ήμασταν μπροστά με πέντε πόντους και τελικά χάσαμε. Στο μπάσκετ συμβαίνει αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ