2013-01-26 04:59:02
Φωτογραφία για Ο πιο ηλίθιος δολοφόνος στην Ιστορία
Ένας άνδρας σκότωσε το κορίτσι του επειδή του είπε ότι είναι έγκυος, χωρίς καν να έχει κάνει σεξ μαζί της και μετά έκανε μία σειρά από... ανοησίες στην προσπάθειά του να κρύψει το νεκρό σώμα της.

Ένας Ινδός μάγειρας σκότωσε το κορίτσι του που ήταν οικιακή βοηθός ενός γείτονά του στο Ντουμπάι, επειδή του είπε πως εγκυμονούσε, προσπαθώντας να τον κατηγορήσει για βιασμό. Ο Ινδός την πίστεψε, αν και ποτέ δεν είχε κάνει σεξ μαζί της.

Ο ανόητος δράστης ταράχτηκε, άρπαξε μία πέτρα και τη σκότωσε. Μετά τη δολοφονία της, έβαλε το άψυχο σώμα της στη μπανιέρα, την οποία και γέμισε με νερό. Αμέσως μετά, έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Ωστόσο, το πτώμα δεν έπαθε τίποτα, καθώς και η μπανιέρα, αλλά και – κυρίως – το νερό το προστάτευσαν. Τι κι αν το σπίτι απανθρακώθηκε, η μπανιέρα και το πτώμα δεν έπαθαν τίποτα.

Ο Ινδός άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, δούλευε ως μάγειρας υψηλόβαθμου πολιτικού υπαλλήλου.

Ο ίδιος του ο δικηγόρος ανέφερε πως ο δολοφόνος είναι ο πιο χαζός δολοφόνος που έχει δει σε 40 χρόνια καριέρας. Η δολοφονία διεπράχθη το 2010.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ