2013-01-25 16:10:35
Φωτογραφία για Σε πλήρη λειτουργία τίθενται οι συρμοί του Μετρό
Όπως είχε υπολογίσει το υπουργείο Ανάπτυξης λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι άρχισαν τα δρομολόγια του Μετρό. Στις 14.00 έφυγε από το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια ο πρώτος συρμός και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Τα δρομολόγια σε Μετρό, μπλε λεωφορεία, τρόλλεϋ και τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς ωστόσο θα γίνονται με συχνότητα Σαββατοκύριακου. ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει επιδοθεί περίπου το 80% των ατομικών φύλλων επιστράτευσης στους εργαζόμενους που τις προηγούμενες μέρες απεργούσαν και έως το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν επιστρέψει στα πόστα τους.

Την ίδια ώρα, πορεία προς το σταθμό του Μετρό Άγιο Αντώνιο άρχισε λίγο μετά τις 15.00 από το αμαξοστάσιο των Σεπολίων, όπου παρέμεναν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι του Μετρό, αλλά και συνδικαλιστές άλλων κλάδων που είχαν μεταβεί εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης. Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν και συμβολική κατάληψη στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου η οποία διήρκησε 15 λεπτά.

Παράλληλα, τα ΜΑΤ άρχισαν να αποχωρούν από το αμαξοστάσιο, ενώ σταδιακά δίνεται και στην κυκλοφορία ο δρόμος που είχε κλείσει στο σημείο.

Οι απεργοί και άλλοι συγκεντρωμένοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας φώναξαν συνθήματα ενώ επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Τσικρικά που συμμετείχε στην πορεία.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ