2013-01-25 12:36:03
Φωτογραφία για Έρευνα της αστυνομίας στην Κ.Τ για διαρροή εγγράφων
Έρευνα στην Κεντρική Τράπεζα διενεργεί η Αστυνομία αναφορικά με διαρροή εγγράφων, που αφορούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ότι είχε σταλεί επιστολή από το Γενικό Εισαγγελέα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία της Κεντρικής Τράπεζας, για διαρροή πληροφοριών και δεδομένων.

Η Αστυνομία, είπε, άρχισε εξετάσεις και λαμβάνονται καταθέσεις, με στόχο το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθεί η έρευνα και τα ευρήματά της να προωθηθούν στο Γενικό Εισαγγελέα, για να αποφασίσει τους περαιτέρω χειρισμούς.

Την υπόθεση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αλήθεια».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας στόχος της έρευνας είναι ο εντοπισμός του λειτουργού της Κεντρικής Τράπεζας, που διέρρευσε προς το ΔΗΣΥ έγγραφο, με το οποίο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προειδοποιούσε την Κύπρο ότι μέχρι την 21η Ιανουαρίου θα τερματιστεί η δυνατότητα των κυπριακών τραπεζών να αξιοποιούν το Ταμείο Κατεπείγουσας Ρευστότητας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται γ ια την υπόθεση, για την οποία είχε στείλει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, επιστολή στον Πρόεδρο της δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ