2013-01-25 10:55:39
Φωτογραφία για ΟΜΕ - ΟΤΕ: Συμμετοχή στην παναττική στάση εργασίας του ΕΚΑ
Σε συμμετοχή των σωματείων – μελών της στην παναττική – πανεργατική στάση εργασίας που έχει κηρύξει για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Αθηνών από τις 12.00 έως τις 16.00 καλεί η ΟΜΕ – ΟΤΕ Στη σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και την καλεί να πάρει άμεσα πίσω την απόφαση.

«Τα δικαιώματα των εργαζομένων, οι αγώνες και οι απεργιακές κινητοποιήσεις τους δεν μπορεί ούτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ούτε με ‘’αποφασίζομεν και διατάσσομεν’’ να ακυρωθούν», τονίζει και υποστηρίζει ότι «η ‘’εύκολη’’ λύση ως εργαλείο αντιμετώπισης αιτημάτων όχι μόνο δείχνει την αδυναμία, αν όχι ανικανότητα, των διοικούντων αλλά στρώνει δρόμους ολισθηρούς σε μια στιγμή που η χώρα, οι πολίτες, οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι και συνταξιούχοι έχουν υποστεί λόγω των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων, τα πάνδεινα».

Η ΟΜΕ – ΟΤΕ καλεί την κυβέρνηση, αν θέλει να δείξει τη «δύναμη» του κράτους και της «εξουσίας» της, να προχωρήσει σε άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής και της ρύθμισης της άναρχης αγοράς.

«Εχει τα εργαλεία, έχει τα μέσα και έχει και τον κόσμο στο πλευρό τους αν το θέλει. Μάλλον όμως δεν μπορεί, δεν τολμά γιατί δεν το θέλει», καταλήγει η ομοσπονδία. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ