2013-01-24 23:54:44
Φωτογραφία για Πήρε Τζάνη και έδιωξε Αντίλοβιτς ο Πανθρακικός
Παίκτης του Πανθρακικού είναι από το μεσημέρι ο Χρήστος Τζάνης ενώ ο Άντι Αντίλοβιτς έλυσε το συμβόλαιό του.

Ο Χρήστος Τζάνης είναι από το μεσημέρι το νέο πρόσωπο στην οικογένεια του Πανθρακικού από την οποία αποχώρησε ο Άντι Αντίλοβιτς.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή όπου έκανε και την πρώτη του προπόνηση ενώ ο Βόσνιος τερματοφύλακας αναμένεται το Σάββατο να αποχαιρετήσει τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.

Ο Τζάνης γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1985 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας. Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013.

Εξαίρεση αποτέλεσε η σαιζόν 2006-2007 όπου στο πρώτο μισό της συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής κατηγορίας με την Αναγέννηση Άρτας. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα 164 φορές σημειώνοντας 19 τέρματα.


Κι όσο για την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Αντίλοβιτς αυτή ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Adi Adilovic και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της παρουσίας του Τζάνη που λογικά θα κάνει ντεμπούτο μεθαύριο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει από την Δευτέρα στην διάθεσή του και πάλι τους Μελίση και Σκλιοπίδη. Αντίθετα φαίνεται πως θα καθυστερήσει η επιστροφή των Ντιόγκο και Νουκ.

Χθες εξάλλου η ομάδα του Πανθρακικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με το φλουρί να πέφτει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ