2013-01-24 14:12:03
Φωτογραφία για Εδώ έγινε το τροχαίο με θύματα τους δύο νεαρούς που καταδιώχθηκαν από τη ΔΙΑΣ
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται - διασωληνωμένοι - οι δύο νέοι που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, χθες το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο... Είχε προηγηθεί καταδίωξη από την Αστυνομία, με τους δύο νέους να χάνουν τον έλεγχο και να πέφτουν από μεγάλο ύψος! Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί!

Οφωτογραφικός φακός του CretePlus.gr και του image-services.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε εικόνες από τον τόπο του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ. Οι δύο νέοι ηλικίας 15 και 19 ετών, που επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα δε σταμάτησαν σε τροχονομικό έλεγχο, αλλά προσπάθησαν να ξεφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη στην πόλη, η οποία είχε άδοξο τέλος για τους δύο νέους. Από λάθος χειρισμό βρέθηκαν στο οδόστρωμα σοβαρά τραυματισμένοι. Οι δύο νέοι νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και η κατάσταση τους θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί που έχουν εμπλακεί στο περιστατικό και την καταδίωξη έχουν συλληφθεί, μιας και φαίνεται πως υπάρχει κατάθεση πολίτη που ρίχνει ευθύνη στους δύο ένστολους για το τροχαίο!
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ