2013-01-24 10:25:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον 27χρονο που σκότωσε την πρώην φίλη του επειδή τον χώρισε!
Σε ποινή ισοβίου καθείρξεως χωρίς κανένα ελαφρυντικό, όπως και πρωτοδίκως, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τον 27χρονο Γ.Μ., ο οποίος στις 19 Απριλίου 2005, στο σπίτι του στη Ζάκυνθο, σκότωσε την 24χρονη πρώην φίλη του Μ.Α..

Ο δράστης, στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα παρά να την τραυματίσει.

Εκείνη την ημέρα την είχε καλέσει στο σπίτι του, παρουσία της μητέρας του, για να της ζητήσει να συνεχίσουν τη σχέση τους. Η κοπέλα τού είχε ζητήσει να διακόψουν λόγω του βίαιου χαρακτήρα του, όμως εκείνος συνέχισε να την ενοχλεί. Μάλιστα, ο δράστης είχε κάψει με οξύ το ΙΧ της, είχε ζητήσει από έναν οδηγό ταξί της Ζάκυνθο να την παρακολουθεί σε κάθε τη βήμα της και εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά στην 24χρονη.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας τον είχε προσεγγίσει ζητώντας του να σταματήσει να ενοχλεί την κόρη του, αλλά εκείνος φέρεται να του απάντησε: "Εμένα δεν με αφήνει καμία γυναίκα, εγώ τις αφήνω".

Ο δράστης, την ημέρα του φόνου, πλησίασε από πίσω την κοπέλα και με ειδικού τύπου λαβή, καθώς ήταν εκπαιδευμένος στις ειδικές δυνάμεις, της κάρφωσε το μαχαίρι κοντά στον λαιμό. Αρχικά η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά σοβαρή και τελικά πέθανε μετά από μέρες στην Πάτρα.

Μάλιστα, για να θολώσει τα νερά, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε αυτοκτονήσει στο σπίτι του, αρπάζοντας η ίδια ένα μαχαίρι που το κάρφωσε στον λαιμό της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ