2013-01-24 10:07:28
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που είχε απαγάγει Πακιστανό
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον κ. Ανακριτή Πρέβεζας ο 36χρονος από την Βόνιτσα ο οποίος μαζί με την 24χρονη φίλη του απήγαγαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έναν 25χρονο αλλοδαπό στην Πρέβεζα...Ο 36χρονος, σύμφωνα με το pamepreveza.gr, θα οδηγηθεί στις φυλακές στο Σταυράκι στα Γιάννενα ενώ η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε ότι ο 36χρονος και η 24χρονη το μεσημέρι της Παρασκευής (18/01/2013) πλησίασαν τον 25χρονο αλλοδαπό στην Πρέβεζας και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν σε ι.χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου τον ακινητοποίησαν και του ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο ενώ όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στην συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον 25χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το θύμα κατάφερε να διαφύγει και κατήγγειλε το συμβάν.


Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι κατά τη διαδρομή στην πόλη της Πρέβεζας, οι δύο δράστες προσέγγισαν και άλλο αλλοδαπό, έναν 31χρονο υπήκοο Πακιστάν, προσποιούμενοι και πάλι τους αστυνομικούς, από τον οποίο αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας εντόπισαν τους δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βόνιτσας ενώ στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι για ληστεία, αντιποίηση αρχής και αρπαγή.

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ