2013-01-24 09:07:27
Φωτογραφία για -5% έως -37% μειώσεις τελών στην Κόρινθο
Σε μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση για τους κατοίκους της Κορίνθου προχώρησε ο δήμος μειώνοντας τα Δημοτικά Τέλη από -5% έως και -37% ανά περίπτωση.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν οι παρακάτω μειώσεις στα δημοτικά τέλη:

- Καθαριότητα και Φωτισμού -5%

- Κοινοχρήστων Χώρων -10%

- Νεκροταφείου από -11% μέχρι -37%

- Βοσκής -20%

- Άρδευσης -20%

- Αιγιαλού και παραλίας -10%.

Πρόκειται για μια απόφαση που θα ελαφρύνει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις του δήμου, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στι8σ υποχρεώσεις τους.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο «Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Κορινθίων, έγινε μείωση των δημοτικών τελών, φόρων και δικαιωμάτων. Εν αντιθέσει με τους περισσότερους Δήμους στην Πελοπόννησο, η Δημοτική Αρχή Κορίνθου ακολουθεί αντίθετη πορεία αφού τα πολλά οικονομικά προβλήματα των συνδημοτών μας δεν επιτρέπουν άλλες αυξήσεις αλλά μειώσεις. Η δυνατότητα αυτή φανερώνει ότι ο Δήμος Κορινθίων αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας και επιπλέον καταδεικνύει, ότι όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να εφαρμόσει μια κοινωνική πολιτική που θα βοηθά, στο μέτρο του δυνατού, του συμπολίτες μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο ήλθε και αυτό αρωγός στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής για να συνδράμει τους συνδημότες μας που μαστίζονται από την βαθιά οικονομική κρίση».

http://www.moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ