2013-01-23 20:06:07
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: Κάλεσμα ΝΟΕΣ για συμμετοχή Αχαιών στο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Συνεδρίασε η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) με την παρουσία του συντονιστή Τάκη Αντωνακόπουλου και των πρώην βουλευτών Κώστα Σπηλιόπουλου και Θανάση Παπαδόπουλου.

Η Γραμματεία της ΝΟΕΣ απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης, ενότητας, αναζωπύρωσης της παραταξιακής συνείδησης, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα σε όλους τους πολίτες του Νομού Αχαΐας που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στην πορεία του προς το Συντακτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 28 Φεβρουαρίου.

Καλούμε τους πολίτες να πλαισιώσουν τις Δημοτικές Επιτροπές Συνεδρίου, έτσι ώστε να επεξεργαστούμε τα προσυνεδριακά κείμενα και να αναπτύξουμε έναν διαρκή και ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία, σε ένα κόμμα που γίνεται πραγματικός, συλλογικός διανοούμενος και ξαναμιλάει πολιτικά.

Καλούμε όλους και όλες να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα www.pasokmember.gr είτε τηλεφωνικά στο 8013003888.


Το mail επικοινωνίας με την Γραμματεία της ΝΟΕΣ είναι: [email protected].

Η Γραμματεία της ΝΟΕΣ όρισε τη ΔΟΕΣ Αιγιαλείας η οποία είναι η εξής:

Αλέφαντος Νίκος, Γκρεκιώτης Μάκης , Καράμπασης Παναγιώτης, Μαρινόπουλος Παναγιώτης, Μαχαίρας Μιχάλης, Μέρμηγκας Γιώργος , Παγώνης Κώστας, Παλαιολόγος Αντώνης, Παλαιογόπουλος Γιώργος, Παναγιωτάκοπουλος Δημήτρης, Παπαγεωργίου Σωτήρης , Παπαδόπουλος Σπύρος , Σταθακόπουλος Γιάννης , Σωτήροπουλος Θανάσης, Τσουκαλά Μαρία ,Τόλιος Παναγιώτης ,Φιλοππόπουλος Βασίλης , Φιλιππόπουλος Γιώργος, Χριστοδούλου Αντιγόνη.

Τα μέλη της ΔΟΕΣ Αιγιαλείας έχουν την ευθύνη για όλες τις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στην πορεία του για το 9ο Συντακτικό Συνέδριο στο Δήμο Αιγειάλειας.

Η διαδικασία ανασύστασης και η πορεία προς το συνέδριο έχει αρχίσει στο νομό Αχαίας. Με τη συμμετοχή μας και τις προτάσεις μας συνδιαμορφώνουμε το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα, συνδιαμοφώνουμε το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η πατρίδα και οι πολίτες της χώρας μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ