2013-01-23 18:02:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Αίτηση πτώχευσης από συνδικαλιστή προς την επίχειρηση που εργάζεται
Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την τελευταία κίνηση συνδικαλιστή ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.

Ο συνδικαλιστής σήμερα, το πρωί κατέθεσε, στα δικαστήρια της Πάτρας αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για λογαριασμό της επιχείρησης καθώς σύμφωνα με νομικές πηγές προκύπτει δικαίωμά του εκ της αποφάσεως υπέρ του από τα ελληνικά δικαστήρια.

Οι αποφάσεις αυτές επιδικάζουν καταβολή χρηματικού ποσού το οποίο οφείλεται στον εργαζόμενο από την εποχή που το μετοχικό κεφάλαιο ανήκε σε άλλο πρόσωπο, το οποίο σήμερα έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ. της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται ανάλογη κίνηση και σε άλλη επιχείρηση της Πάτρας ο ιδιοκτήτης του οποίου δεν έχει πληρώσει εκτός των άλλων εργαζομένων και συνδικαλιστή εκεί, αν και τα δικαστήρια είχαν θέσει καταληκτική ημερομηνία για πληρωμή των οφειλομένων μισθών στους εργαζόμενους την 23η Ιανουαρίου του 2013.

Ο συνδικαλιστής είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την νομική οδό, της αίτησης πτώχευσης για λογαριασμό της επιχείρησης.

Πηγή: contraseolous
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ