2013-01-23 14:33:45
Φωτογραφία για Αίγιο: 25 προσαγωγές πακιστανών σε επιχείρηση-σκούπα της τοπικής Αστυνομίας
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την προσαγωγή λαθρομεταναστών που διαμένουν στο Αίγιο, εξελίχθηκε σήμερα στα ξημερώματα από ομάδα αστυνομικών που συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή και των τριών υπηρεσιών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου (Τμήμα, Τροχαία, Ασφάλεια).

Σε οικίες και εγκαταλελειμμένες αποθήκες του λιμανιού αλλά και στους Αγίους Αποστόλους και στην οδό Νικολάου Σολιώτη, εντοπίστηκαν συνολικά 25 άνδρες πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι οδηγήθηκαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, με τους 16 εξ αυτών να βρίσκονται λαθραία στη χώρα μας και να συλλαμβάνονται.

Η επιχείρηση-σκούπα εντάσσεται στη γενικότερη έρευνα, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ξένιος Δίας" για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης στην Αχαΐα, που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και εξελίχθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Οι λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν χωρίς να φέρουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα (γύρω στους 50 σε όλη την Αχαΐα), θα μεταφερθούν άμεσα στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Κόρινθο.

Πηγή: filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ