2013-01-23 08:47:03
Φωτογραφία για Είχαν ...ρημάξει τον Κρουσώνα
5 διαρρήξεις σε σπίτια κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει δύο γυναίκες και ένας άνδρας , που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Πλούσια δράση είχα αναπτύξει στην περιοχή του Κρουσώνα, στο Ηράκλειο, δύο γυναίκες ρομά και ένας άνδρας, οι οποίοι τελικά έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών.

Οι τρεις, ηλικίας 33 , 25 και 16 ετών, κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει κλοπές σε τουλάχιστον 5 σπίτια του οικισμού, αρπάζοντας κυρίως κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει συνολικά τις 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις προτιμούσαν να πηγαίνουν στην περιοχή πρωϊνές κυρίως ώρες. Αφού έβαζα στο στόχαστρο κάποιο σπίτι, χτυπούσαν το κουδούνι και περίμεναν. Όταν έβλεπαν ότι δεν βρισκόταν κανένας μέσα , "εισέβαλαν" με επιδέξιο τρόπο και άρπαζαν ότι έβρισκαν.

Η δράση τους προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, που κατάφερε να τους εντοπίσει . Στην κατοχή τους βρέθηκε και αριθμός των κλοπιμαίων που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

http://www.cretalive.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ