2013-01-21 17:52:08
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο Πάουλο Μασάντο αποδοκιμάστηκε αρκετές φορές επί θητείας Λεονάρντο Ζαρντίμ, αγωνιζόμενος στα άκρα και με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια όπου ήταν σχετικά καλός, στα υπόλοιπα δεν διακρινόταν, έστω και αν προσπαθούσε πάρα πολύ και φιλότιμα.

Το κλίμα, πάντως, μετά την αποχώρηση του συμπατριώτη του προπονητή και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη θέση που του αρέσει να παίζει από τον Αντώνη Νικοπολίδη, φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα.

Ο Πορτογάλος μέσος ήταν αρκετά καλός, έδειξε δείγματα βελτίωσης και φυσικά μπορεί να θέλει ακόμα χρόνο για να αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά το χειροκρότημα του κόσμου ήταν τελικά εκείνο που του έμεινε χαραγμένο στο μυαλό. Γράφοντας στο προφίλ του facebook, υποσχέθηκε στο ερυθρόλευκο κόσμο πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Σήμερα θα φτιάξω ακόμα ένα βίντεο. Σας το υπόσχομαι», έγραψε ο Πορτογάλος μέσος που λογικά θα μπαίνει πιο... ανεβασμένος στους αγώνες του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ