2013-01-21 17:43:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Εκδήλωση του Δικτύου σχολείων Τέχνη και Τεχνολογία στο ΜΕΤ
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου τελειώνει η έκθεση «Τέχνη και Τεχνολογία» που φιλοξενείται στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 28 Νοεμβρίου 2012 και συνδιοργανώθηκε με την Ένωση Εικαστικών Πάτρας.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της έκθεσης το Μουσείο σε συνεργασία με τo Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Αχαϊας υποστηρίζει τη λειτουργία «Δικτύου Σχολείων για την Τέχνη και την Τεχνολογία με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών» κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013. Στο Δίκτυο συμμετέχουν τα παρακάτω 6 σχολεία του διευρυμένου Δήμου Πατρών: 3ο Γυμνάσιο Πατρών, Γυμνάσιο Καστριτσίου, Γυμνάσιο Λουσικών, 3ο ΓΕΛ Πατρών, Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Πατρών, Πειραματικό Λύκειο ΑΕΙ Πατρών .

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Π.Π. και τo Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας συνδιοργανώνουν «Εκδήλωση γνωριμίας» των σχολικών ομάδων που συμμετέχουν στο Δίκτυο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας ΠΠ, ώρα έναρξης 11.00πμ.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κάθε σχολική ομάδα θα παρουσιάσει τη θεματολογία και τους στόχους του προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου συμμετέχει στο δίκτυο. Στη συνέχεια οι μαθητές θα συμμετέχουν κατά ομάδες σε 1 από τις παρακάτω βιωματικές δράσεις:

· Ομάδα φωτογραφίας

· Ομάδα ζωγραφικής

· Ομάδα ζωγραφικής σε μετάξι

· Ομάδα μουσικής και στίχου-Ανάπτυξη του ύμνου του δικτύου

· Ομάδα σχεδιασμού αφίσας του δικτύου

· Ομάδα σχεδιασμού εκπαιδευτικού παιχνιδιού

Για να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί online στη διεύθυνση : mms://vod.upnet.gr/

Το Μ.Ε.Τ. βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης. Είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.00, εκτός από τις επίσημες αργίες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ