2013-01-21 11:10:04
Φωτογραφία για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Παρά τις αρχικές προβλέψεις, περί εξάντλησης των εισιτηρίων, υπάρχει ακόμα περιορισμένος αριθμός για τον αγώνα Απόλλωνας Πατρών - Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσαν με νέα ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «μελανολεύκους».

Οι οπαδοί που δεν έχουν κλείσει ακόμα θέση στο κλειστό της Περιβόλας για το σημερινό (21/01, 17.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, μπορούν να το κάνουν προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους από τα γνωστά σημεία πώλησης μέχρι τις 14.00. Οι θύρες του κλειστού θα ανοίξουν μία ώρα μετά. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα υπενθυμίζουν, επίσης, πως θα υπάρξουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας κατά την είσοδο των φιλάθλων, οι οποίοι θα περάσουν από συνολικά τρεις ελέγχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ο μικρός αριθμός εισιτηρίων που έχει απομείνει για τον εντός έδρας αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης για το 2012, Ολυμπιακό Πειραιώς, θα διατίθενται από τα προκαθορισμένα σημεία
. Αυτά είναι: α) Τα γραφεία του συλλόγου έως τη Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 2 μ.μ., β) Από τα καταστήματα των κ.κ. Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 268) και Φίλιππου Καμίση (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου) μέχρι και τη Δευτέρα 21/01/2013 και ώρα 2 μ.μ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. Οι πόρτες του κλειστού γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. Η είσοδος για τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Πάτρας. Για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου. 

Συγκεκριμένα -Θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων σε τουλάχιστον τρεις ζώνες πριν από την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το εισιτήριο του παιχνιδιού και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους (ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου). Θα είναι δε υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

-Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού.

-Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες, ομπρέλες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.

-Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτραπεί η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Στις εισόδους θα εφαρμόζεται το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων με τη χρήση barcode. Επίσης, θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ