2013-01-21 11:06:32
Φωτογραφία για K. Mαρκόπουλος: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αδιαφορεί για τους Οικονομικούς Εισαγγελείς!
Σε επίκαιρη ερώτηση του Κ. Μαρκόπουλου, την Παρασκευή 18/01/2013, για την στελέχωση και τον εξοπλισμό των Γραφείων των οικονομικών εισαγγελέων, ο Υπουργός κ. Ρουπακιώτης  «ένιψε τας χείρας του» και επέρριψε την ευθύνη στην αρμοδιότητα του Υπ. Οικονομικών λέγοντας «ότι δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα η στελέχωση των Γραφείων, εμείς συμπαριστάμεθα και στηρίζουμε αλλά είναι δουλειά του Υπ. Οικονομικών. Το τελευταίο μας ζήτησε και αποσπάσαμε 5 υπαλλήλους και 1 επιμελητή».

Ο βουλευτής αποκάλυψε και κατέθεσε στη Βουλή απόφαση Βενιζέλου ως Υπ. Οικονομικών με ημερομηνία 22/7/2011 και Αρ. πρωτοκόλλου Δ1Α  1105878 ΕΞ 2011, με το οποίο ζητούσε  αποσπάσεις κατά παρέκκλιση υπηρεσιακών συμβουλίων για 26 εξειδικευμένους υπαλλήλους (οικονομικούς επιθεωρητές, εφοριακούς, τελωνειακούς, ειδικούς σε χρηματοπιστωτικά θέματα, ειδικούς σε οικονομικά του ΕΣΥ, λογιστές κλπ) προς στήριξη των οικονομικών εισαγγελέων.

«Δυστυχώς Κύριε Υπουργέ τίποτα από αυτά δεν έγιναν και για τίποτα  δεν δεσμεύεστε. Πώς νομίζετε ότι θα ικανοποιήσει η κυβέρνηση το αίσθημα έλλειψης  δικαιοσύνης; Πώς θα εξιχνιασθούν τόσες υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων; Καθυστερείτε  και αυτό δεν είναι λογικό. Δεν διδαχθήκατε  τίποτα από την χθεσινή 12ωρη συζήτηση για την λίστα Lagarde…..».
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ