2013-01-21 11:00:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Πολυάριθμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ρίο
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού Σώμερσετ, της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου, Δήμου Πατρέων, τμηματικά, από την Ν.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών (κάστρο Ρίου) έως την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, από την 28/01/2013 έως και την 04/03/2013.

Η ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας εγκρίνεται προκειμένου να εκτελεστούν τμηματικά, εργασίες του έργου «Αποχέτευση Λυμάτων Δ. Κοινότητας Ρίου, Δήμου Πατρέων» της ΔΕΥΑΠ, στις παρακάτω φάσεις:

-Α΄ Φάση εργασιών: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στο ρεύμα καθόδου της οδού Σώμερσετ, από την οδό Ιωνίας έως και την Ν.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών (κάστρο Ρίου), με φορά από την οδό Ιωνίας προς το κάστρο του Ρίου, από την 28/01/2013 έως και την 04/02/2013.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


1) Η οδός Σώμερσετ στο τμήμα της από την Ν.Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών(κάστρο Ρίου) έως την οδό Ιωνίας, μετατρέπεται σε οδό μονής κατευθύνσεως κυκλοφορίας, με φορά από την Ν.Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών προς την οδό Ιωνίας. Οι εργασίες του έργου κατά το χρονικό διάστημα αυτό θα εκτελούνται δυτικά των νησίδων διαχωρισμού των ρευμάτων κυκλοφορίας, που υπάρχουν επί της οδού και επομένως στο τμήμα αυτό η κίνηση θα πραγματοποιείται από το ανατολικό τμήμα της οδού.

2) Η οδός Σώμερσετ, στο τμήμα της από την οδό Ιωνίας έως την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, παραμένει οδός διπλής κατευθύνσεως. Το ρεύμα της οδού που κινείται με κατεύθυνση από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου προς το κάστρο του Ρίου, προωθείται προς την οδό Ιωνίας. Επίσης επί του τμήματος αυτού απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων εκατέρωθεν της οδού.

3) Η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου μετατρέπεται σε οδό διπλής κυκλοφορίας και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων εκατέρωθεν αυτής.

4) Η οδός Ποσειδώνος μετατρέπεται σε οδό διπλής κατευθύνσεως από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την Ν.ΕΟ. Κορίνθου- Πατρών (κάστρο Ρίου) και επί του τμήματος αυτού απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση εκατέρωθεν της οδού.

5) Η κυκλοφορία των οχημάτων στις εισόδους προς Αθήνα-Πάτρα και προς Αγρίνιο-Ιτέα-Γέφυρα, καθώς και στην έξοδο της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, θα διεξάγεται κανονικά.

6) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΩΜΕΡΣΕΤ» στις εξής διασταυρώσεις: α) Αγ. Γεωργίου και Αθηνών, β) Ηρ. Πολυτεχνείου και Ζαΐμη , γ) Σώμερσετ και Μεγ. Αλεξάνδρου, δ) Ν.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών και Σώμερσετ και ε) Ποσειδώνος και Ανώνυμη οδός από Ποσειδώνος προς Σώμερσετ (ξενοδοχείο Απόλλων).

7) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ» στα εξής σημεία: α) Σώμερσετ και Ιωνίας και β) δυτικά των νησίδων διαχωρισμού των ρευμάτων κυκλοφορίας της οδού Σώμερσετ και νότια της Ανώνυμου οδού από Ποσειδώνος προς Σώμερσετ (ξενοδοχείο Απόλλων), στην αρχή των εργασιών.

8) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΓΕΦΥΡΑ» στα εξής σημεία: α) Σώμερσετ και Μεγ. Αλεξάνδρου, β) Μεγ. Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος και γ) Ποσειδώνος και Ν.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών, δ) Ν.Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών και Σώμερσετ και ε) στο βόρειο άκρο των νησίδων διαχωρισμού των ρευμάτων επί της οδού Σώμερσετ

-Β΄ Φάση εργασιών: Προσωρινή ολική διακοπή κυκλοφορίας της οδού Σώμερσετ, τμηματικά, από την έξοδο της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου έως την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, από την 04/02/2013 έως και 04/03/2013.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Η κυκλοφορία των οχημάτων στα υπόλοιπα τμήματα της οδού Σώμερσετ, καθώς και στις εισόδους προς Αθήνα-Πάτρα και προς Αγρίνιο-Ιτέα-Γέφυρα θα διεξάγεται κανονικά.

2) Η έξοδος της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου θα οδηγείται στο ανατολικό τμήμα της οδού Σώμερσετ με κατεύθυνση προς το κάστρο του Ρίου

3) Η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου μετατρέπεται σε οδό διπλής κυκλοφορίας και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων εκατέρωθεν αυτής.

4) Η οδός Ποσειδώνος μετατρέπεται σε οδό διπλής κατευθύνσεως από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την Ν.ΕΟ. Κορίνθου- Πατρών (κάστρο Ρίου) και επί του τμήματος αυτού απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση εκατέρωθεν της οδού.

5) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΩΜΕΡΣΕΤ» στα εξής σημεία: α) Αγ. Γεωργίου και Αθηνών, β) Ηρ. Πολυτεχνείου και Ζαΐμη , γ) Ν.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών και Σώμερσετ, δ) Ποσειδώνος και Ανώνυμη οδός από Ποσειδώνος προς Σώμερσετ (ξενοδοχείο Απόλλων) και ε) Ιωνίας και Εγνατίας.

6) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ» στα εξής σημεία: α) Σώμερσετ και Μεγ. Αλεξάνδρου, β) επί της οδού Σώμερσετ, νότια της εξόδου της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου και γ) Ιωνίας και Σώμερσετ.

7) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΓΕΦΥΡΑ» στα εξής σημεία: α) Σώμερσετ και Μεγ. Αλεξάνδρου, β) Μεγ. Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος και γ) Ποσειδώνος και Ν.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών και δ) Ν.Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών και Σώμερσετ

8) Τοποθέτηση εκ μέρους του αναδόχου πληροφοριακών πινακίδων στις οποίες θα αναγράφεται η φράση «ΠΡΟΣ ΡΙΟ» στην διασταύρωση των οδών Σώμερσετ και Ν.ΕΟ. Κορίνθου- Πατρών (κάστρο Ρίου).

Με ευθύνη του αναδόχου θα επιτρέπεται και η πρόσβαση των παρόδιων ιδιοκτησιών από και προς τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται στα ανωτέρω τμήματα της οδού Σώμερσετ όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ