2013-01-20 23:24:47
Φωτογραφία για Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ο Γουέσλι Σνάιντερ!
Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ειναι ουσιαστικά ο Γουέσλι Σνάιντερ, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα ότι συμφώνησε οριστικά με την Ίντερ και τον Ολλανδό άσο. Τη Δευτέρα οι υπογραφές.

Το πλέον πολυσυζητημένο σίριαλ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έλαβε ουσιαστικά τέλος, με τη Γαλατάσαραϊ να ανακοινώνει μέσω του λογαριασμού της στο twitter τη συμφωνία της με τον Γουέσλι Σνάιντερ!

Οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου τα βρήκαν σε όλα με τους εκπροσώπους του Ολλανδού άσου και τον πατέρα του, στο κρίσιμο ραντεβού που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, και όπως αποκάλυψε αμέσως μετά ο μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι "είμαστε σε καλό σημείο, τη Δευτερα θα μπουν οι υπογραφές".

Την είδηση της απόκτησης του Σνάιντερ από την Ίντερ επισημοποίησε λίγη ώρα αργότερα και ο πρόεδρος της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικα:

"Ο Γουέσλι θα φτάσει αύριο (σ.σ.) στην Κωνσταντινούπολη. Η συμφωνία είναι επίσημη".

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 28άχρονος Ολλανδός διεθνής μέσος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών ενώ στα ταμεία της Ίντερ θα μπουν 7.500.000 ευρώ.

Η φωτογραφία με την οποία η Γουέσλι Σνάιντερ υποδέχτηκε (μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter)τον Γουέσλι Σνάιντερ

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μεροκάματα της πλάκας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μεροκάματα της πλάκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ