2013-01-20 21:53:36
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΙΝΕΘ : ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ερωτηθείς για την πορεία της Λεβάντε ως τώρα στη σεζόν, αλλά και το ευρωπαϊκό… όνειρο που συνεχίζεται και την φέρνει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των «βατράχων», Χουάν Ιγνκάθιο Μαρτίνεθ, στάθηκε στη δύναμη των ερυθρόλευκων όταν αγωνίζονται στην έδρα τους αλλά και τη μεγάλη εμπειρία που έχουν από τη συνεχή παρουσία στο Champions League.

«Μπήκαμε στην διοργάνωση με δύο νίκες κόντρα στη Μάδεργουελ, ομάδα που ξέραμε από την αρχή ότι είναι στα μέτρα μας. Είμαστε πανευτυχείς που περάσαμε τον όμιλο και το όνειρο συνεχίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό. Τους έχουμε παρακολουθήσει, είναι πολύ σκληρή ομάδα που στο γήπεδο της παίζει ακόμα καλύτερα. Θα ήταν ιδανικό για εμάς να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας, καθώς γνωρίζουμε ότι το έργο μας στην Ελλάδα θα γίνει πολύ δυσκολότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεθ πριν την αναμέτρηση της ομάδας του στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ατλέτικο.

Ο τεχνικός της Λεβάντε ανέφερε ότι το ζητούμενο για να βελτιωθεί η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας στη Primera Division είναι η σταθερότητα: «Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο και εκτίμηση μου είναι ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι για να βελτιώσουμε την θέση μας στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε αγωνιστική σταθερότητα, στοιχείο που μας έλειψε πολύ στα τελευταία ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ