2013-01-20 21:27:03
Φωτογραφία για Χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου
Με αρκετό κέφι, χαμόγελα και διάθεση για περισσότερη γνώση και δημιουργία οι μαθητές και οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, έκοψαν χθες το μεσημέρι στο κλειστό...γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Πύργου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Παρουσία του δημάρχου της πόλης Μάκη Παρασκευόπουλου και συνεργατών του, ο πρωτεργάτης της προσπάθειας Χρήστος Αθανάσουλας μίλησε στα παιδιά, ευχήθηκε τα καλύτερα, αναφέρθηκε στους καθηγητές που στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τις πίτες, τα αναψυκτικά, τα δώρα για τους τυχερούς των φλουριών και της κλήρωσης που ακολούθησε.

Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος που συνειρμικά με το χώρο που έγινε η εκδήλωση ανέφερε πως «…ξεκινάμε τη χρονιά και είμαστε στη μέση ενός αγώνα. Έχουμε πια τις ευκαιρίες κάθε μέρα συνειδητοποιούμε πως η μοίρα είναι δική μας. Μπορεί αν προσπαθήσουμε πέρα από τις δυνάμεις μας αυτή τη μοίρα να την καθορίσουμε εμείς. Αυτό είναι το στοίχημα από δω και πέρα.

Και για την προσωπική ζωή του καθενός και τη ζωή της χώρας. Η μοίρα του τόπου είναι στα δικά σας χέρια. Πιστέψτε το βαθιά και αν το πιστέψετε μέχρι θαύματα μπορείτε να κάνετε». Ο Μάκης Παρασκευόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες για τους ανθρώπους που αφιέρωσαν ένα μέρος της ζωής τους για αυτή την προσπάθεια και τα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά.
ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ