2013-01-20 21:19:35
Φωτογραφία για ΒΕΤΟΥΛΑΣ : ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μία ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό (21/1, 17:00) περιμένει ο Νίκος Βετούλας από τους παίκτες του Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ.

Ο προπονητής των Αχαιών τόνισε πως το ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να δείχνει ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια που δίνει ανεξαρτήτου αντιπάλου, περιμένοντας κάτι ανάλογο και σε αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι εξ ορισμού ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς. Στόχος της ομάδας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος είναι να εμφανιστούμε στο παρκέ σκληροί, να πάρουμε τα ριμπάουντ, και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Με αυτό το παιχνίδι τελειώνει μια δύσκολη σειρά αγώνων για εμάς, και ξεκινάει μια ακόμα πιο δύσκολη και πιο σημαντική σειρά αγώνων», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κίτον Γκραντ υπογράμμισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέννηση εν κινήσει...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέννηση εν κινήσει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ