2013-01-20 09:37:09
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΕΙ ΜΕ ΤΑΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ «ΟΚ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ανδρέα Τάτο επιβεβαίωσε ο Μάνθος Πουλινάκης, λέγοντας πως το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος των Κρητικών αναφέρθηκε στο θέμα των μεταγραφών μετά την νίκη επί του Πανιωνίου, τονίζοντας πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

«Εμένα το συναίσθημα μου μπορεί να λέει ότι θέλω να γίνουν 5 μεταγραφές όμως προτεραιότητα όλων αποτελεί η οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Υπολογίζουμε και το ένα ευρώ για το που θα το δώσουμε», είπε αρχικά στο TV Creta και πρόσθεσε σχετικά με τον Τάτο:

«Έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Τάτο και περιμένουμε το «οκ» του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του ίδιου να έρθει στον ΟΦΗ».

Παράλληλα ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε και για τη νίκη επί του Πανιωνίου, λέγοντας πως: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το πετύχαμε», ενώ για το ματς με την ΑΕΚ, σημείωσε ότι: «Είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει. Θα πάμε για το καλύτερο και γιατί όχι να το κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ